Koirankakkabusiness

kakka

Suomessa on lemmikkeinä yhteensä yli miljoona kissaa ja koiraa ja muut rapistelijat päälle. Valitettavasti jotkut lemmikinomistajat ovat laiskoja hoitamaan velvoitteitaan, esimerkiksi keräämään ulosteita kaduilta.

Urbaanissa kaupunkimiljöössä saa väistellä liukumiinoja tuon tuostakin ja lapsen kanssa liikkuessa väistelytarve kasvaa huimasti.

Jenkeissä osataan kuitenkin vääntää ongelmat palveluiksi ja tiedetään että raha ei haise. Pooper on starttivaiheessa oleva palvelu, jonka avulla likaisen työn saa hoitumaan pientä maksua vastaan.

Kun tarpeet on hoidettu, merkkaa omistaja kännykkäsovellukseen ulosteen koordinaatit. Tämän jälkeen scooper, eli kerääjä, saapuu paikalle ja korjaa jätökset talteen. Palvelu kustantaa omistajalle vaivaiset 15 dollaria kuukaudessa ja sisältää kaksi keräyskertaa per päivä.

Arvioiden mukaan koirabisneksen suuruus Suomessa on jo yli puoli miljardia euroa, joten voisiko joku perustaa tällaisen myös Helsingin alueelle? Lupaan markkinoida tuotetta ainakin omalla asuinalueellani voimakkaasti.